Creativiteit is de motor in veranderingsprocessen
Het is onze missie deze energie de ruimte te geven

- professionaliseren creatieve industrie
- ontwikkelen creatieve stad
- stimuleren creatieve economie

NRG Consult begeleidt ondernemers in de Creatieve Industrie - creatief zakelijke dienstverlening, media & entertainment en kunsten - bij hun vragen op het vlak van positioneren, veranderen en leiderschap ontwikkelen. Met als resultaat heldere richting, betere bedrijfsvoering en mogelijk starten van new business.

Met Creatieve Stad projecten draagt NRG Consult bij aan het ontwikkelen en verbinden van netwerken, stimuleren van broedplaatsen, aantrekken van talent, gezonde bedrijvigheid en bewust en breed ruimte geven aan creativiteit. Dit draagt bij aan samenhang, economische vitaliteit en een levendig creatief klimaat in de stad.

Daarnaast werkt NRG Consult aan het programmatisch ontwikkelen van de Creatieve Economie - economische groei door het toevoegen van creatieve waarde aan producten of ideeŽn. Met als resultaat het creŽren van grotere (meer)waarde, een open en flexibele mindset en creatieve en ondernemende werkwijze in innovatie. Met als resultaat economische ontwikkeling, het vergroten van de werkgelegenheid en verbeteren van de kwaliteit van werken.

Opdrachtgevers zijn ondernemers/bestuurders/directies in de creatieve industrie, regionale ontwikkelingsbedrijven, overheid, onderwijs, leisure, ICT, overig bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.